Skær kødet i terninger og bland det dem de knuste enebær og hvidløg, og hæld rødvinen over.
Lad kødet trække i 1-2 døgn i marinaden.
Tør kødet af i et rent viskestykke eller køkkenrulle. Brun det på en stegepande og læg det e en gryde.
Hak løgene i mindre stykker og svits dem på panden.
Svits også de rensede kantareller og kom det hele i gryden.
Kog panden af med marinaden og hæld skyen over kødet.
Tilsæt bladselleri det er skåret i passende stykker.
Tilsæt krydderier, og lad kødet simre under låg i 2-4 timer. Kødet skal være godt mørt.
Opskriften er af Grete Nisgaard og Leif Birch, og blev serveret til Kultur og spiseaften, november 2015, hvor temaet var vildt og Jeppe Aakjær.
Åbningstid / Opening hours:
Gårdbutik / Farmshop & Lystbæk Café:
Torsdage / thursdays PM kl. 13.00 - 17.00
samt efter aftale / and by appointment.
Tlf: (+45)21232984
(+45)97491385 (aften / evening)
Address:
Berit Kiilerich
Lystbækgaard
Lystbækvej 1, Torsted
6990 Ulfborg
Ringkøbing Skjern Kommune
Denmark
Lystbækforeningen / Lystbæk Association:
Formand / Chairman Torben Thorup Thomsen
Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen / Relating to events, registration and membership of the Lystbæk Association:
Tlf.: (+45)61282136 & (+45)21232984