Af Annette Holmenlund
Alle mål er efter slump og efter krydderiernes styrke
Ingredienser
3 liter Hjemmelavet solbærsaft fra danske solbær
3 knolde frisk ingefær
tre hele stænger kanel. (store )
ca. 5 stjerne anis
En håndfuld hele nelliker
Den tynde yderskal af 2 økologiske citroner
2 teskefulde kardemomme
2 dl rørsukker
3 dl vand, som spædes op hvis det damper for meget af
Koncentratet koges dagen før i et kvarter og trækker hele natten.
Smag til med stødt nellike og kardemomme ved servering.
Serveres gerne uden rosiner eller mandler, da dette ikke er nødvendigt. Desuden "griser" det og kræver teskeer.
Åbningstid / Opening hours:
Gårdbutik / Farmshop & Lystbæk Café:
Onsdage & torsdage / Wednesdays & thursdays PM kl. 13.00 - 17.00
samt efter aftale / and by appointment.
Tlf: (+45)21232984
(+45)97491385 (aften / evening)
Address:
Lystbækgaard
Lystbækvej 1, Torsted
6990 Ulfborg
Ringkøbing Skjern Kommune
Denmark
Lystbækforeningen / Lystbæk Association:
Formand / Chairman
Torben Thorup Thomsen
Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen / Relating to events, registration and membership of the Lystbæk Association:
Tlf.: (+45)61282136 & (+45)21232984