Solbærgløgg

Af Annette Holmenlund

Alle mål er efter slump og efter krydderiernes styrke

 

Ingredienser

3  liter Hjemmelavet solbærsaft fra danske solbær

 

Hjemmelavet Koncentrat

3 knolde frisk ingefær

tre hele stænger kanel. (store )

ca. 5 stjerne anis

En håndfuld hele nelliker

Den tynde yderskal af 2 økologiske citroner

2 teskefulde kardemomme 

2 dl rørsukker

3 dl vand, som spædes op hvis det damper for meget af

Solbærgløgg. Opskrift af Annette Holmenlund

Koncentratet koges dagen før i et kvarter og trækker hele natten.

Smag til med stødt nellike og kardemomme ved servering.

Serveres gerne uden rosiner eller mandler, da dette ikke er nødvendigt. Desuden "griser" det og kræver teskeer.

Åbningstid / Opening hours:

Gårdbutik / Farmshop & Lystbæk Café:
Onsdage & torsdage / Wednesdays & thursdays PM kl. 13.00 - 17.00
samt efter aftale / and by appointment.

Tlf: (+45)21232984 
(+45)97491385 (aften / evening)

Lystbækgaard Webshop

Address:

Lystbækgaard
Lystbækvej 1, Torsted
6990 Ulfborg
Ringkøbing Skjern Kommune
Denmark

Kontakt & find vej / Contact & directions

Tilmeld nyhedsbrev / Subscribe to newsletter

Lystbækforeningen / Lystbæk Association:

Formand / Chairman
Torben Thorup Thomsen

Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen / Relating to events, registration and membership of the Lystbæk Association:

Tlf.: (+45)61282136 & (+45)21232984