Indgredienserne til dressingen røres sammen
Skyl og lad salaten dryppe af
Skræl selleri og gulerødder og del dem i lige store stængler
Kog rigeligt med vand op med salt og blancher stænglerne i kort tid
Hæld dem i en sigte
Dryp dem godt af og vend dem i dressingen med den skyllede salat
Anret salaten med det røgede dyrekølle
Opskriften er af Grete Nisgaard og Leif Birch, og blev serveret til Kultur og spiseaften, november 2015, hvor temaet var vildt og Jeppe Aakjær.
Åbningstid / Opening hours:
Gårdbutik / Farmshop & Lystbæk Café:
Torsdage / thursdays PM kl. 13.00 - 17.00
samt efter aftale / and by appointment.
Tlf: (+45)21232984
(+45)97491385 (aften / evening)
Address:
Berit Kiilerich
Lystbækgaard
Lystbækvej 1, Torsted
6990 Ulfborg
Ringkøbing Skjern Kommune
Denmark
Lystbækforeningen / Lystbæk Association:
Formand / Chairman Torben Thorup Thomsen
Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen / Relating to events, registration and membership of the Lystbæk Association:
Tlf.: (+45)61282136 & (+45)21232984