Velkommen til Lystbækgaard

Rodfrugtesalat med røget krondyr filet - Forret

 

12- 16 skiver røget kød

½ knoldselleri 2 gulerødder

1 bakke rucculasalat

 1 pose ristede pinjekerner

Dressing

2 spsk acaciehonning

½ dl olivenolie

2-3 spsk hvidvinseddike

Lidt salt

Rodfrugtesalat med røget krondyr filet - Forret. Opskrift af Grete Nisgaard og Leif Birch

Indgredienserne  til dressingen røres sammen

Skyl og lad salaten dryppe af

Skræl selleri og gulerødder og del dem i lige store stængler

Kog rigeligt med vand op med salt og blancher stænglerne i kort tid

Hæld dem i en sigte

Dryp dem godt af og vend dem i dressingen med den skyllede salat

 

Anret salaten med det røgede dyrekølle

 

Opskriften er af Grete Nisgaard og Leif Birch, og blev serveret til Kultur og spiseaften, november 2015, hvor temaet var vildt og Jeppe Aakjær.

Åbningstid:

Gårdbutik og Café åben:

alle torsdage kl. 14.00 - 17.00

samt efter aftale.

Tlf: 21 23 29 84

97 49 13 85 (aften)

Adresse:

Berit Kiilerich

Lystbækgaard

Lystbækvej 1

6990 Ulfborg

Kontaktoplysninger og kort

Lystbækforeningen:

Formand Signe Marie Olesen

Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen:

Tlf.: 61 71 68 26

Hjemmesiden er designet af flottehjemmesider.dk