Velkommen til Lystbækgaard

Stegte rodfrugter i ovn

 

Ca. 800 g rodfrugter, f.eks. pastinak, rødbede, gulerod og sød kartoffel

½ dk olivenolie

salt og peber

 

Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette stykker. Kom dem i en plasticpose/frysepose. Hæld olivenolie i og luk posen. Ryst posen godt, så olien fordeles på alle stykkerne.

Stegte rodfrugter i ovn. Opskrift af Grete Nisgaard og Leif Birch

Hæld rodfrugterne i et ildfast fad, eller fordel dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber.

Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 15-25 minutter eller til rodfrugterne er møre, men stadig har bid.

 

Opskriften er af Grete Nisgaard og Leif Birch, og blev serveret til Kultur og spiseaften, november 2015, hvor temaet var vildt og Jeppe Aakjær.

Åbningstid:

Gårdbutik og Café åben:

alle torsdage kl. 14.00 - 17.00

samt efter aftale.

Tlf: 21 23 29 84

97 49 13 85 (aften)

Adresse:

Berit Kiilerich

Lystbækgaard

Lystbækvej 1

6990 Ulfborg

Kontaktoplysninger og kort

Lystbækforeningen:

Formand Signe Marie Olesen

Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen:

Tlf.: 61 71 68 26

Hjemmesiden er designet af flottehjemmesider.dk