Stegte rodfrugter i ovn

 

Ca. 800 g rodfrugter, f.eks. pastinak, rødbede, gulerod og sød kartoffel

½ dk olivenolie

salt og peber

 

Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette stykker. Kom dem i en plasticpose/frysepose. Hæld olivenolie i og luk posen. Ryst posen godt, så olien fordeles på alle stykkerne.

Stegte rodfrugter i ovn. Opskrift af Grete Nisgaard og Leif Birch

Hæld rodfrugterne i et ildfast fad, eller fordel dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber.

Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 15-25 minutter eller til rodfrugterne er møre, men stadig har bid.

 

Opskriften er af Grete Nisgaard og Leif Birch, og blev serveret til Kultur og spiseaften, november 2015, hvor temaet var vildt og Jeppe Aakjær.

Åbningstid / Opening hours:

Gårdbutik / Farmshop & Lystbæk Café:
Onsdage & torsdage / Wednesdays & thursdays PM kl. 13.00 - 17.00
samt efter aftale / and by appointment.

Tlf: (+45)21232984 
(+45)97491385 (aften / evening)

Lystbækgaard Webshop

Address:

Lystbækgaard
Lystbækvej 1, Torsted
6990 Ulfborg
Ringkøbing Skjern Kommune
Denmark

Kontakt & find vej / Contact & directions

Tilmeld nyhedsbrev / Subscribe to newsletter

Lystbækforeningen / Lystbæk Association:

Formand / Chairman
Torben Thorup Thomsen

Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen / Relating to events, registration and membership of the Lystbæk Association:

Tlf.: (+45)61282136 & (+45)21232984