Velkommen til Lystbækgaard

Musikeftermiddag på Lystbækgaard med Dana La Croix og Murali Coryell

Musikeftermiddag med Dana La Croix og Murali Coryell

Søndag den 8. april 2018 kl. 14.00 besøger den canadiske sanger/sangskriver Dana LaCroix, og sanger og guitarist Murali Coryell, Lystbækgaard

Glæd jer til en helt unik oplevelse, når Dana LaCroix og Blues hall of facer Murali Coryell, fylder rummet med fantastisk sang og musik.

Vil du være sikker på at få en stol til den fantastiske eftermiddag, så bestil her hos Signe Marie på 6171 6826.

Pris 100,- kaffe kan købes.

Glæd jer til en helt unik oplevelse, når Dana LaCroix og Blues hall of facer Murali Coryell, fylder rummet med fantastisk sang og musik.

Dana bor nu lidt nord for New York, men har i sin ungdom vagabonderet rundt i Europa med guitaren på ryggen. Fra barndomshjemmet i Toronto har hun medbragt glæden ved folk- og jazz-blues musikken. Vuggesangene var traditionelle folkesange, som hendes far sang for hende.

Ungdomstiden bød på op- og nedture, men da hun helt tilfældigt mødte kærligheden i form af en dansk musiker vendte lykken. Hun og Jakob rejste sammen til Danmark, hvor hun hurtigt lærte sig dansk og turnerede i Danmark, Canada og USA. Hun blev en skattet gæstelærer både på Det Danske Musical Akademi i Fredericia, i Syddansk Musikkonservatorium og på den ny Dramaskole i København.

Hun beskrives som: Et sårbart menneske. Jættestærk i kraft af passionen. Altid med guitaren på ryggen og sang og musik i hjertet parat til at praktisere og lære, give og dele. En alsidig begavet kunstner, der både skriver sine egne tekster og komponerer egen musik.

Dana LaCroix &Murali Coryell Den canadiske singer songwriter Dana LaCroix og Blues hall of famer Murali Coryell, har turneret verden over. Deres musik har modtaget roser i den international presse fra Billboard Magazine til Rolling Stone Magazine

Du kan læse mere om Dana her

Dana LaCroix har været en kær gæst på de danske spillesteder siden hun for mere end 20 år siden turnerede i Danmark for første gang. Dengang var det med den dansk-boende amerikaner Paul Banks (Årets Folkemusiker 1985, Danish Music Awards Folk 2001 & 2006, Bedste Sangskriver, Bedste Blues Udgivelse samt Årets Danske Blues Navn 2006).

Vil du være sikker på at få en stol til den fantastiske eftermiddag, så bestil på 6171 6826.

Åbningstid:

Gårdbutik og Café åben:

alle torsdage kl. 14.00 - 17.00

samt efter aftale.

Tlf: 21 23 29 84

97 49 13 85 (aften)

Adresse:

Berit Kiilerich

Lystbækgaard

Lystbækvej 1

6990 Ulfborg

Kontaktoplysninger og kort

Lystbækforeningen:

Formand Signe Marie Olesen

Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen:

Tlf.: 61 71 68 26

Hjemmesiden er designet af flottehjemmesider.dk