Fremgangsmåde:
Ribben koges møre i let saltet vand i 5 - 6 kvarter. Skal kun lige boble svagt.
Deles i passende stykker.
Marineres i barbecuemarinade.
Grilles ved høj varme
1½ dl ketchup
½ tsk. Tabasco
1/4 tsk. Chilliflager (mere hvis ønskes stærkere)
1 fed friskpresset hvidløg
2 spsk. Brun farin
1 spsk. Rødvinseddike
Åbningstid / Opening hours:
Gårdbutik / Farmshop & Lystbæk Café:
Torsdage / thursdays PM kl. 13.00 - 17.00
samt efter aftale / and by appointment.
Tlf: (+45)21232984
(+45)97491385 (aften / evening)
Address:
Berit Kiilerich
Lystbækgaard
Lystbækvej 1, Torsted
6990 Ulfborg
Ringkøbing Skjern Kommune
Denmark
Lystbækforeningen / Lystbæk Association:
Formand / Chairman Torben Thorup Thomsen
Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen / Relating to events, registration and membership of the Lystbæk Association:
Tlf.: (+45)61282136 & (+45)21232984