Velkommen til Lystbækgaard

Lamme gryderet/Cazuela de cordero

5 personer

En opskrift af Pedro Torres.

 

Ingredienser:

1 kg ren kød fra f.eks. bryst eller bov

200 g gulerødder

50 g grønne bønner

150 g selleri

1 l kalve eller lamme bouillon

2 spsk. tomat paste

Blomkål

5 kup kikærter

Lamme gryderet/Cazuela de cordero. En opskrift af Pedro Torres.

Fremgangsmåde:

Lam skæres i tern og brunes, vendes i mel.

Gulerod og selleri skæres i små tern.

Lam koges i ca. en time med lys bouillon, urter og tomat paste.

Efter en time tilsættes resten af grøntsagerne samt kikærter.

Jævnes med roux (eller ikke).

Åbningstid:

Gårdbutik og Café åben:

alle torsdage kl. 14.00 - 17.00

samt efter aftale.

Tlf: 21 23 29 84

97 49 13 85 (aften)

Adresse:

Berit Kiilerich

Lystbækgaard

Lystbækvej 1

6990 Ulfborg

Kontaktoplysninger og kort

Lystbækforeningen:

Formand Signe Marie Olesen

Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen:

Tlf.: 61 71 68 26

Hjemmesiden er designet af flottehjemmesider.dk