Lamme gryderet/Cazuela de cordero

5 personer

En opskrift af Pedro Torres.

 

Ingredienser:

1 kg ren kød fra f.eks. bryst eller bov

200 g gulerødder

50 g grønne bønner

150 g selleri

1 l kalve eller lamme bouillon

2 spsk. tomat paste

Blomkål

5 kup kikærter

Lamme gryderet/Cazuela de cordero. En opskrift af Pedro Torres.

Fremgangsmåde:

Lam skæres i tern og brunes, vendes i mel.

Gulerod og selleri skæres i små tern.

Lam koges i ca. en time med lys bouillon, urter og tomat paste.

Efter en time tilsættes resten af grøntsagerne samt kikærter.

Jævnes med roux (eller ikke).

Åbningstid / Opening hours:

Gårdbutik / Farmshop & Lystbæk Café:

Torsdage / thursdays PM kl. 13.00 - 17.00

samt efter aftale / and by appointment.

Tlf: (+45)21232984

(+45)97491385 (aften / evening)

Address:

Berit Kiilerich

Lystbækgaard

Lystbækvej 1, Torsted

6990 Ulfborg

Ringkøbing Skjern Kommune

Denmark

Kontakt & find vej / Contact & directions

Tilmeld nyhedsbrev / Subscribe to newsletter

Lystbækforeningen / Lystbæk Association:

Formand / Chairman Torben Thorup Thomsen

Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen / Relating to events, registration and membership of the Lystbæk Association:

Tlf.: (+45)61282136 & (+45)21232984