Velkommen til Lystbækgaard

Boxtie (potatoes  cakes). Opskrift af Kevin Byrne

For 6 to 8 people

 

200 g mashed potatoes 

100g grated  raw potatoes 

1 egg

50g white flour

50 mls milk

Salt and pepper

Boxtie (potatoes  cakes). Opskrift af Kevin Byrne

Method 

Mash potatoes  and let go cold .

Grate raw potatoes and mix with mashed potatoes. Add flour milk and egg. Mix well and salt and pepper.

Heat a frying pan add oil. Using a tablespoon take some or the mixture and place in the pan.

Cook on both sides for 4 minutes till golden brown.

Place the potatoes cakes on an oven proof tray and place in a hot oven 180" for 15 minutes.  

Server with butter or creme fraiche.

Kartoffel kager. Kevin Byrne

6 - 8 personer

 

200g kartoffelmos

100g revet rå kartofler

1 æg

50g hvidt mel

50 ml mælk

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Mos kogte kartofler og lad dem køle af.

Riv de rå kartofler og bland med kartoffelmosen.

Tilsæt mel, mælk og æg. Bland det godt med salt og peber.

Varm en pande med lidt olie. Ved hjælp af en spiseskefuld tager du noget af blandingen og placerer på panden. Steg på begge sider i 4 minutter, indtil kartoffelkagen er gylden brun.

Placer derefter kartofler kagerne på en ovnfast bakke og sæt i en varm ovn, 180 " i 15 minutter.

Server med smør eller creme fraiche.

Åbningstid:

Gårdbutik og Café åben:

alle torsdage kl. 14.00 - 17.00

samt efter aftale.

Tlf: 21 23 29 84

97 49 13 85 (aften)

Adresse:

Berit Kiilerich

Lystbækgaard

Lystbækvej 1

6990 Ulfborg

Kontaktoplysninger og kort

Lystbækforeningen:

Formand Signe Marie Olesen

Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen:

Tlf.: 61 71 68 26

Hjemmesiden er designet af flottehjemmesider.dk