Method
Mash potatoes and let go cold .
Grate raw potatoes and mix with mashed potatoes. Add flour milk and egg. Mix well and salt and pepper.
Heat a frying pan add oil. Using a tablespoon take some or the mixture and place in the pan.
Cook on both sides for 4 minutes till golden brown.
Place the potatoes cakes on an oven proof tray and place in a hot oven 180" for 15 minutes.
Server with butter or creme fraiche.
Kartoffel kager. Kevin Byrne
6 - 8 personer
200g kartoffelmos
100g revet rå kartofler
1 æg
50g hvidt mel
50 ml mælk
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Mos kogte kartofler og lad dem køle af.
Riv de rå kartofler og bland med kartoffelmosen.
Tilsæt mel, mælk og æg. Bland det godt med salt og peber.
Varm en pande med lidt olie. Ved hjælp af en spiseskefuld tager du noget af blandingen og placerer på panden. Steg på begge sider i 4 minutter, indtil kartoffelkagen er gylden brun.
Placer derefter kartofler kagerne på en ovnfast bakke og sæt i en varm ovn, 180 " i 15 minutter.
Server med smør eller creme fraiche.
Åbningstid / Opening hours:
Gårdbutik / Farmshop & Lystbæk Café:
Onsdage & torsdage / Wednesdays & thursdays PM kl. 13.00 - 17.00
samt efter aftale / and by appointment.
Tlf: (+45)21232984
(+45)97491385 (aften / evening)
Address:
Lystbækgaard
Lystbækvej 1, Torsted
6990 Ulfborg
Ringkøbing Skjern Kommune
Denmark
Lystbækforeningen / Lystbæk Association:
Formand / Chairman
Torben Thorup Thomsen
Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen / Relating to events, registration and membership of the Lystbæk Association:
Tlf.: (+45)61282136 & (+45)21232984