Julemarked

Hver jul inviterer Lystbækforeningen til dejligt julemarked på Lystbækgaard, med mange flittige hænder og masser af skønt håndværk - dog var Julemarked 2020 desværre aflyst pga corona.

Julemarkedet er altid med håndværk og hjemmelavet, og dejlig julestemning.

Julemarked på Lystbækgaard er også: Mange forskellige boder, udstillinger, kreativ inspiration, café, julebag, duft, juletoner, gaveideer, hjemmebag, kreativitet, kunsthåndværkere, hygge, kranse, lokale råvarer, julepynt, fornøjelighed, børneaktiviteter, gran, kogler, klappelam, tombola, garn, dekorationer og meget meget mere.

Vi har altid en skøn og kreativ weekend, hvor mange ligger vejen forbi, bliver inspireret, og får ideer til julegaver og "gør det selv" gaver.

Glædelig jul

Lystbækforeningen
 

Ps.: På vores Facebook side ligger der mange billeder fra tidligere Julemarkeder - du er velkommen til at give os et like på FB 😁

Pga. corona afholdte vi ikke Julemarkedet i 2020 - i stedet havde vi en hel uge åben hver dag kl. 10-17.

Det foregik med høflig selvbetjening og opsyn af os og betaling med mobilpay, så producenterne ikke selv behøvede at være tilstede.

Flere benyttede lejligheden til at ordne juleindkøb - som f.eks. skind, strik, gavekort til uldkurser/workshop, lamme og fårekød, pålæg og sunde lækkerier til julebordet.

Som du  kan se på billederne herunder, var der bl.a. også varme huer, dekorationer og kranse, håndledsvarmere, garn, malede sten, knapper i horn, urtesalt, forskelligt i pileflet, bivoks-wrap, marmelade, ting drejet i træ, ja sågar "Julemandssuppe" og meget meget mere!

Der kunne også købes gavekort til en workshop i f.eks. dogmestrik, vævning eller et af de mange andre kurser vi afholder.

 ✨ Og der kunne købes masser af lækkert fåre- og lammekød, pålæg og andre lækkerier og specialiteter til julebordet - hvilket du stadig kan hver torsdag kl. 13-17 ✨

Der var mange ideer til julegaver og kalendergaver 🎁 🎀

Glæd dig til julemarked på Lystbækgaard

Åbningstid / Opening hours:

Gårdbutik / Farmshop & Lystbæk Café:

Onsdage & torsdage / Wednesdays & thursdays PM kl. 13.00 - 17.00

samt efter aftale / and by appointment.

Tlf: (+45)21232984

(+45)97491385 (aften / evening)

Address:

Berit Kiilerich

Lystbækgaard

Lystbækvej 1, Torsted

6990 Ulfborg

Ringkøbing Skjern Kommune

Denmark

Kontakt & find vej / Contact & directions

Tilmeld nyhedsbrev / Subscribe to newsletter

Lystbækforeningen / Lystbæk Association:

Formand / Chairman Torben Thorup Thomsen

Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen / Relating to events, registration and membership of the Lystbæk Association:

Tlf.: (+45)61282136 & (+45)21232984