Guinness/Chocolate cake. Opskrift af Kevin Byrne

For 6 to 8 people

 

  • 250ml guinness 
  • 250g butter
  • 100g chocolate 
  • 2 eggs
  • 250g flour 
  • 1 tbsp bicarbonate of soda
Guinness/Chocolate cake. Opskrift af Kevin Byrne

Method:

  • Add guinness, butter, chocolate and sugar in to a saucepan and heat till everything has melted. Do not boil
  • Mix the eggs and creme fraiche to the warm mixture. 
  • Add flour and bicarbonate of soda to the mixture, and mix well till smooth. Place the mixture in a cake tin and cook in a hot oven 180'' /gas 4 and cook for 40/50 minutes.

Guinness/Chokoladekage. Kevin Byrne

6 til 8 personer

 

  • 250ml guinness
  • 250g smør
  • 100g chokolade
  • 2 æg
  • 250g mel
  • 1 spsk natron

 

Fremgangsmåde:

  • Bland guinness, smør, chokolade og sukker i en gryde. Varm op indtil alt er smeltet. Må ikke koge!
  • Put æg og creme fraiche i den varme blanding.
  • Tilføj mel og natron, og bland godt indtil massen er glat.
  • Placer blandingen i en kageform og bag i en 180 grader varm ovn i 40-50 minutter.

Åbningstid / Opening hours:

Gårdbutik / Farmshop & Lystbæk Café:

Torsdage / thursdays PM kl. 13.00 - 17.00

samt efter aftale / and by appointment.

Tlf: (+45)21232984

(+45)97491385 (aften / evening)

Address:

Berit Kiilerich

Lystbækgaard

Lystbækvej 1, Torsted

6990 Ulfborg

Ringkøbing Skjern Kommune

Denmark

Kontakt & find vej / Contact & directions

Tilmeld nyhedsbrev / Subscribe to newsletter

Lystbækforeningen / Lystbæk Association:

Formand / Chairman Torben Thorup Thomsen

Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen / Relating to events, registration and membership of the Lystbæk Association:

Tlf.: (+45)61282136 & (+45)21232984