Velkommen til Lystbækgaard

Guinness/Chocolate cake. Opskrift af Kevin Byrne

For 6 to 8 people

 

  • 250ml guinness 
  • 250g butter
  • 100g chocolate 
  • 2 eggs
  • 250g flour 
  • 1 tbsp bicarbonate of soda
Guinness/Chocolate cake. Opskrift af Kevin Byrne

Method:

  • Add guinness, butter, chocolate and sugar in to a saucepan and heat till everything has melted. Do not boil
  • Mix the eggs and creme fraiche to the warm mixture. 
  • Add flour and bicarbonate of soda to the mixture, and mix well till smooth. Place the mixture in a cake tin and cook in a hot oven 180'' /gas 4 and cook for 40/50 minutes.

Guinness/Chokoladekage. Kevin Byrne

6 til 8 personer

 

  • 250ml guinness
  • 250g smør
  • 100g chokolade
  • 2 æg
  • 250g mel
  • 1 spsk natron

 

Fremgangsmåde:

  • Bland guinness, smør, chokolade og sukker i en gryde. Varm op indtil alt er smeltet. Må ikke koge!
  • Put æg og creme fraiche i den varme blanding.
  • Tilføj mel og natron, og bland godt indtil massen er glat.
  • Placer blandingen i en kageform og bag i en 180 grader varm ovn i 40-50 minutter.

Åbningstid:

Gårdbutik og Café åben:

alle torsdage kl. 14.00 - 17.00

samt efter aftale.

Tlf: 21 23 29 84

97 49 13 85 (aften)

Adresse:

Berit Kiilerich

Lystbækgaard

Lystbækvej 1

6990 Ulfborg

Kontaktoplysninger og kort

Lystbækforeningen:

Formand Signe Marie Olesen

Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen:

Tlf.: 61 71 68 26

Hjemmesiden er designet af flottehjemmesider.dk