Læg husblasen i koldt vand i 5 min.
Pisk hele æg og sukker luftigt med en elpisker. Tilsæt ymer, citron- og appelsinskal.
Træk husblasen op af vandet med det vand der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblasen med appelsin- og citronsaft og bland den i ymerblandingen under omrøring.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i fromagen. Hæld fromagen i portionsglas når den er næsten stiv. Stil den koldt. Pynt med flødeskum ved servering.
Opskriften er af Grete Nisgaard og Leif Birch, og blev serveret til Kultur og spiseaften, november 2015, hvor temaet var vildt og Jeppe Aakjær.
Åbningstid / Opening hours:
Gårdbutik / Farmshop & Lystbæk Café:
Torsdage / thursdays PM kl. 13.00 - 17.00
samt efter aftale / and by appointment.
Tlf: (+45)21232984
(+45)97491385 (aften / evening)
Address:
Berit Kiilerich
Lystbækgaard
Lystbækvej 1, Torsted
6990 Ulfborg
Ringkøbing Skjern Kommune
Denmark
Lystbækforeningen / Lystbæk Association:
Formand / Chairman Torben Thorup Thomsen
Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen / Relating to events, registration and membership of the Lystbæk Association:
Tlf.: (+45)61282136 & (+45)21232984