En opskrift af Pedro Torres
Ingredienser:
50 g smør
2 dl mælk
300 g sukker
3 æg
250 g hvedemel
150 g mørk chokolade
1 spsk. kakao pulver
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje sukker
Kom smør og mælk i en gryde og kog blandingen sammen.
Pisk æg og sukker sammen.
Bland alle ingredienser i den piskede æggemasse.
Bages ved 175 grader i ca. 20 minutter.
Overtrækkes med glasur.
Åbningstid / Opening hours:
Gårdbutik / Farmshop & Lystbæk Café:
Torsdage / thursdays PM kl. 13.00 - 17.00
samt efter aftale / and by appointment.
Tlf: (+45)21232984
(+45)97491385 (aften / evening)
Address:
Berit Kiilerich
Lystbækgaard
Lystbækvej 1, Torsted
6990 Ulfborg
Ringkøbing Skjern Kommune
Denmark
Lystbækforeningen / Lystbæk Association:
Formand / Chairman Torben Thorup Thomsen
Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen / Relating to events, registration and membership of the Lystbæk Association:
Tlf.: (+45)61282136 & (+45)21232984