Cafe Lystbæks Citronmåne

Stor kage, stor form ca. 30 cm i diameter

 

Ingredienser:

  • 500 g økologisk smør
  • 500 g flormelis
  • 10 økologiske æg
  • 500 g mel, gerne sigtet spelt/ølandshvede fra Aurion
  • 4 tsk. bagepulver
  • 4 spsk. økologisk citronskal
  • Citronsaft af to hele citroner
Cafe Lystbæks Citronmåne

Fremgangsmåde:

  1. Smør og flormelis piskes hvidt.
  2. Tilsæt æg et ad gangen, rør ikke for meget ellers skiller dejen.
  3. Mel og bagepulver blandes sammen og røres i dejen.
  4. Tilsæt citron.
  5. Bages ca. 45 - 60 min til den er færdig ved 200 grader i almindelig ovn.

 

Pynt:

Philadelphia smøreost

Justeret med citronsaft og flormelis

God appetit!

Åbningstid / Opening hours:

Gårdbutik / Farmshop & Lystbæk Café:

Torsdage / thursdays PM kl. 13.00 - 17.00

samt efter aftale / and by appointment.

Tlf: (+45)21232984

(+45)97491385 (aften / evening)

Address:

Berit Kiilerich

Lystbækgaard

Lystbækvej 1, Torsted

6990 Ulfborg

Ringkøbing Skjern Kommune

Denmark

Kontakt & find vej / Contact & directions

Tilmeld nyhedsbrev / Subscribe to newsletter

Lystbækforeningen / Lystbæk Association:

Formand / Chairman Torben Thorup Thomsen

Vedr. arrangementer, tilmelding samt medlemsskab af Lystbækforeningen / Relating to events, registration and membership of the Lystbæk Association:

Tlf.: (+45)61282136 & (+45)21232984